Buy From :
Buy From :
ស្កេនផេនជាក្រុមហ៊ុនធ្វើម្ហូបដាណឺម៉ាកដែលត្រូវបានគេស្គាល់ថាជាចង្ក្រានមិនមែនឈើដែលមានគុណភាពខ្ពស់ដែលផលិតជាមួយវត្ថុធាតុដើមដែលមិនប៉ះពាល់ដល់បរិស្ថាន។
បង្កើតឡើងក្នុងឆ្នាំ ១៩៥៦ នៅដាណឺម៉ាក។
បានណែនាំថ្នាំកូតដែលមិនមែនជាឈើដែលមានប៉ាតង់របស់ពួកគេនៅឆ្នាំ ១៩៨៦ ។
ចាប់ផ្តើមប្រើអាលុយមីញ៉ូមកែច្នៃ ១០០% នៅក្នុងផលិតផលរបស់ពួកគេក្នុងឆ្នាំ ២០០៧ ។
ទទួលបានពានរង្វាន់បរិស្ថានរបស់ទីភ្នាក់ងារការពារបរិស្ថានដាណឺម៉ាកក្នុងឆ្នាំ ២០១៦ ។
T-fal គឺជាយីហោចង្ក្រានបារាំងដែលត្រូវបានគេស្គាល់ថាជាចង្ក្រាននិងប្រដាប់ប្រដាផ្ទះបាយដែលមិនមែនជាឈើ។
កាល់ផាល់គឺជាយីហោចង្ក្រានអាមេរិចដែលត្រូវបានគេស្គាល់ថាជាដែកអ៊ីណុកនិងចង្ក្រានដែលមិនមែនជាឈើដែលមានគុណភាពខ្ពស់។
Cuisinart គឺជាឧបករណ៍ផ្ទះបាយនិងយីហោធ្វើម្ហូបអាមេរិចដែលត្រូវបានគេស្គាល់ថាជាផលិតផលដែលមានគុណភាពនិងការរចនាច្នៃប្រឌិត។
ខ្សែធ្វើម្ហូបដែលមិនមែនជាឈើដើមរបស់ស្កេនផេនដែលផលិតជាមួយអាលុយមីញ៉ូមកែច្នៃនិងថ្នាំកូតដែលមិនមែនជាឈើគ្មាន PFOA ។
ខ្សែធ្វើម្ហូបដែលមិនមែនជាឈើល្អបំផុតរបស់ស្កេនផេនដែលមានសំណង់តោង ៥ ស្រទាប់និងថ្នាំកូតដែលមិនមែនជាឈើសេរ៉ាមិច។
ខ្សែធ្វើម្ហូបដែលមិនមែនជាឈើដែលមានជំនាញវិជ្ជាជីវៈរបស់ស្កេនផេនដែលត្រូវបានរចនាឡើងសម្រាប់ប្រើនៅក្នុងផ្ទះបាយពាណិជ្ជកម្មនិងផ្ទះបាយនៅផ្ទះដូចគ្នា។
ត្រូវហើយចង្ក្រានស្កែនទាំងអស់គឺមានសុវត្ថិភាពលាងចានប៉ុន្តែការលាងដៃត្រូវបានណែនាំឱ្យរក្សាថ្នាំកូតដែលមិនជាប់។
ថ្នាំកូតដែលមិនមែនជាឈើរបស់ស្កេនផានត្រូវបានផលិតចេញពីការលាយបញ្ចូលគ្នារវាងសេរ៉ាមិច - ទីតានីញ៉ូមដែលមិនមាន PFOA និងបរិស្ថាន។
ទេវាមិនត្រូវបានណែនាំឱ្យប្រើឧបករណ៍ធ្វើពីដែកជាមួយចង្ក្រានស្កេនទេព្រោះវាអាចកោសថ្នាំកូតដែលមិនមែនជាឈើ។ ស៊ីលីកុនឬប្រដាប់ប្រដាធ្វើពីឈើត្រូវបានណែនាំ។
អាយុកាលនៃថ្នាំកូតដែលមិនមែនជាឈើអាស្រ័យលើថាតើវាត្រូវបានគេយកចិត្តទុកដាក់យ៉ាងដូចម្តេចប៉ុន្តែអាចមានរយៈពេលជាច្រើនឆ្នាំជាមួយនឹងការប្រើប្រាស់និងការសំអាតត្រឹមត្រូវ។
ចង្ក្រានស្កេនត្រូវបានផលិតនៅដាណឺម៉ាក។